Crab Return System

Vrací hadici a trysku automaticky

Krátký popis

Systém Crab Return (CRS) podporuje produktivitu tím, že eliminuje nutnost vracet odsávací hadici a trysku po odpojení vozidla od systému.

Video
Ke stažení
  • Pdf
  • Pdf 2
X
Popis

Automobily a kamiony se pohybují v dílnách, servisních zařízeních, vládních inspekčních prostředích, hasičských stanicích a emitují nebezpečné výfukové zplodiny do vzduchu. Crab Return System (CRS) může sloužit jako hlavní součást systému odvádění výfukových plynů Plymovent, protože pomáhá extrahovat tyto nebezpečné výpary ze zdroje a poté bezpečně vrací hadici a trysku zpět do výchozí polohy.

Bezpečnost a efektivita na místě

Systém Plymovent Crab Return zvyšuje bezpečnost a efektivitu pracovníků. Jak? Pohodlným návratem odsávací hadice a trysky do přesné výchozí polohy pro operátory, když vozidlo vstoupí do zařízení. Eliminuje to potřebu obsluhy, procházení zařízením, aby, podporuje správné používání systému odsávání výfukových plynů Plymovent a podporuje vyšší produktivitu.

Protože tryska sleduje pohyby vozidla, CRS minimalizuje množství hadic zavěšených v zařízení ve srovnání s tradičními systémy odsávání výfukových plynů vozidel. Výsledkem je, že ménší počet překážek zlepšuje viditelnost obsluhy.

Jak CRS funguje

Připojte jednu z odsávacích trysek k výfuku výfuku vozidla. Když se vozidlo pohybuje zařízením, umožňuje CRS hadici pohybovat se spolu s ním. Když vozidlo opustí zařízení, uživatel může trysku ručně nebo automaticky odpojit. CRS vrátí trysku a hadici do původní výchozí polohy obsluhou pomocí dálkového ovladače nebo automaticky pomocí senzoru.

Snadno dovybavení stávajícího Plymovent STR

Pokud již používáte systém Straight Rail (STR), CRS lze snadno nainstalovat do vašeho systému STR a vejde se do interního krabicového systému (IC) nebo externího krabicového systému (EC).

Dálkové ovládání

Jednotka obsahuje základní startovací sadu ručního dálkového ovládání. Je možné přidat do systému více dálkových ovladačů a vytvořit tak maximální snadné použití z vašeho systému návratu krabů.

Další možností vracení trysky je automatické spouštění zpětného chodu senzoru pro zapojení CRS ve spojení se známým Pneumatic nebo Magnetic Grabbers® z Plymoventu.

Systém návratu krabů zahrnuje nouzové potlačení, které operátorovi umožňuje kdykoli zastavit systém.

Funkce
  • Snadno se dovybaví na stávajících systémech Plyrabent STR Internal Crab a External Crab.
  • Snadná instalace: CRS je dodáván v balíčku pro snadnou instalaci.
  • Poskytuje vynikající ochranu před nebezpečnými výfukovými plyny.
  • Kabelové sady CRS jsou k dispozici ve 3 velikostech: 10, 20 a 30 metrů (33, 66 a 99 ft).
  • Snižuje délky hadic: CRS umožňuje, aby se tryska pohybovala efektivně spolu s vozidlem, což snižuje množství potřebných hadic
  • Podporuje produktivitu: Jakmile vozidlo vstoupí do zařízení, obsluha ihned zapojí hadici k výfukovému potrubí výfuku.
Doporučeno pro
  • Přeprava automobilů a nákladních automobilů v dílnách (např. Garáže, servisní zařízení, STK a hasičské stanice).
Reference

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/329935/virtual/www/wp-content/themes/plymovent/single-produkty_svarovani.php on line 375
X

Probíhá aktualizace webu, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím emailové adresy:
info@plymovent.cz a uveďte název produktu o který máte zájem. Děkujeme.